Daar ben ik dan, het heeft even geduurd maar hopelijk mag dat de pret niet drukken.

Als eerste wil ik iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd groot of klein, het is gewoon overweldigend wat ik de afgelopen jaren voor steun heb mogen ontvangen.

Mede daardoor kan ik nog steeds positief vooruit, Ik ga proberen jullie een beetje mee te nemen in mijn leven en wat daar allemaal bij komt kijken.

Wil eerst maar beginnen met de afgelopen zomervakantie, deze ligt inmiddels al weer ruim een maand achter ons en helaas het zomerweer ook.

Dit jaar ging ik samen met mijn man Danny een week op vakantie naar Het Drents Friese Wold. De kinderen gaan inmiddels niet meer mee, dus waar we voorheen vooral rekening hielden of het wel leuk was voor de kinderen kijken we nu vooral of het goed aangepast is voor mij en mijn rolstoel. We vonden een mooi klein schalig hotel ‘De Vrije Vogel’. De dag van vertrek lijkt wel weer op een volksverhuizing, alles gaat mee, speciaal dekbed en kussen, beenkussen, steunkousen aantrekhulp, aangepaste douchestoel, scootmobiel en het belangrijkste de opladers van de rolstoel en scootmobiel want anders komen we nergens. Gelukkig hebben we de grote rolstoelbus, ik eerst erin en daarna wordt de hele bus achter mij volgeladen. Drinken en eten mee de bus in want even stoppen om wat te gaan drinken is niet echt een optie, of je moet van uit en inpakken houden hihi

Aangekomen bij het hotel gaat Danny eerst alles uitladen zodat ik er ook uit kan. We worden super vriendelijk ontvangen en krijgen een prachtige kamer toegewezen op de begane grond met uitzicht over de heide en bossen. Het hoog/laag bed dat door de stichting power zonder kracht voor mij gehuurd is staat al keurig in de kamer klaar. De vakantie kan beginnen. We gaan dagelijks op pad, ik met de scootmobiel en Danny op de fiets, het is hier prachtig en we genieten volop van de omgeving, van elkaar en van het eten en drinken 😉

In het hotel zit ook een zwembad met een zwembadlift, dat is natuurlijk geweldig en zou op veel meer plekken aanwezig moeten zijn. We gaan deze week wel drie keer zwemmen en vanwege de corona heb je het zwembad een uur helemaal voor jezelf, voor mijn spieren heerlijk om uit de stoel te zijn en even gewichtloos te bewegen. Verder is alles aanwezig in het hotel wat je nodig hebt, ik kan zelfs zorg krijgen maar omdat we het fijn vinden om echt even samen te zijn hebben we besloten dat we dit zelf regelen. Na een week zit het er voor ons op, Danny pakt alles weer in, we nemen afscheid van de eigenaren en rijden weer richting Bleiswijk, ook weer fijn om thuis te zijn…….

Volgende keer het vervolg van de vakantie avonturen…

Uitzicht

heide

Ritje op de heide

Zwembadlift