sponsorkliks

Via de onderstaande knop van SponsorKliks kom je uit bij ruim 300 winkels waar je precies hetzelfde betaalt.
Maar het mooie is, de commissie gaat naar Stichting Power Zonder Kracht. 

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Power Zonder Kracht, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Power Zonder Kracht ontvangt hiervoor geld om haar doelen te realiseren.

Ga hiervoor naar de website SponsorKlliks. Via de categorieën bovenin het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van de stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

 

waarom sponsorkliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Doneren | Stichting Power zonder kracht

Wij maken ons sterk, Doe je ook mee?

Samen met Barbara zoeken we naar oplossingen om haar dagelijkse leven te vergemakkelijken. We volgen (technologische) ontwikkelingen zodat haar leven veiliger, leuker en vrijer wordt. Door jouw steun is er al heel wat gerealiseerd. Kijk maar eens