terugblik 

De stichting Power Zonder Kracht bestaat alweer 5 jaar. Een mooi moment om terug te kijken. Steeds minder spierkracht, steeds moeilijker op je benen staan, steeds vaker vallen, steeds weer stukjes inleveren van wat je niet meer kan.
Zo kwam daar ook het moment dat ik niet meer in en uit de auto kon komen. Je wereld wordt zo steeds kleiner.

Wat een geluk  heb ik met zoveel lieve mensen om mij heen. Mellanie, Agnes en Mellanie bedachten een plan om mij te helpen aan een autobus waar ik met de rolstoel in kan. Ze richtten hiervoor de stichting Power Zonder Kracht op. Wat er daarna gebeurde, is overweldigend. Zoveel lieve mensen die besloten om te helpen.

 

Schenkingen; groot en klein, van alle kanten kwam er hulp

Autobus | Stichting Power zonder krachtVelen doneerden of haalden geld op met zelfbedachte acties. Mede door een grote donatie ontvingen we, sneller dan verwacht, een mooie tweedehands Mercedes Sprinter. In deze occasion werd een lift gemaakt en nog een aantal andere aanpassingen. En toen was het zover…. We kregen onze vrijheid terug. Samen met mijn gezin kon ik weer uitstapjes maken en we konden zelfs weer op vakantie. Ook met vriendinnen en mijn moeder kon ik weer op pad. Mooie momenten beleven en me weer voelen als een ‘normaal’ persoon.

Dit betekent zoveel voor mij

Daarom wil ik iedereen die ons geholpen heeft en nog steeds helpt, enorm bedanken. Vanaf nu zal ik jullie regelmatig op de hoogte houden via een blog op deze site. Zo zie je zelf wat de stichting voor mij, maar ook voor mijn gezin betekent. Maar je leest ook meer over mijn leven in een rolstoel. Realistisch, met een flinke vleug humor.

Xx Barbara

 

Autobus | Stichting Power zonder kracht